Video: üle värava löödud penalti läks maksma 40 miljonit eurot

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonzalo Higuain lõi Rooma Lazio võrku küll kaks palli, aga tähtsa penalti saatis ta siiski üle värava.
Gonzalo Higuain lõi Rooma Lazio võrku küll kaks palli, aga tähtsa penalti saatis ta siiski üle värava. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallimeistrivõistlustel oli eile kavas ülimalt oluline kohtumine, kui viimases voorus võõrustas Napoli tabelis nende ees paiknenud Rooma Laziot. Võidu korral oleks Napoli pääsenud tulevaks hooajaks Meistrite liiga eelringi, kui Lazio võttis 4:2 võidu ja pääses ise Itaalia liiga kolmanda kohaga Euroopa kõige tugevamasse klubisarja.

Lazio asus võõrsil peetud kohtumist avapoolaja lõpuks 2:0 juhtima, kuid Napoli suutis mängu tagasi tulla. 55. ja 64. minutil sai tabamuse kirja Napoli ründestaar Gonzalo Higuain ning 76. minutil sai ta lööma minna ka penaltit. Siiski saatis ta penalti üle värava. Napoli vajas aga kindlasti võitu, kuid viimastel minutitel suutis hoopis Lazio lüüa kaks väravat. Viimase naela lõi Napoli kirstu kohtumise teisel üleminutil vanameister Miroslav Klose.

Meistrite liigast eemale jäämine läheb Napoli jaoks maksma umbes 40 miljonit eurot.

Serie A lõplik tabel: 1. Torino Juventus 87 punkti, 2. AS Roma 70, 3. Rooma Lazio 69, 4. Fiorentina 64, 5. Napoli 63, 6. Genoa 59.

Võrdsete punktide korral vaadatakse Itaalias esmalt omavaheliste mängude tulemusi ja seejärel omavaheliste mängude väravate vahet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles