ManU on lahingut Madridi Realile kaotamas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi väravavaht David de Gea.
Manchester Unitedi väravavaht David de Gea. Foto: SCANPIX

Juba pikemat aega räägitakse, et Manchester Unitedi jalgpalliklubi väravavaht David de Gea liitub sel suvel Madridi Realiga, kus temast saab klubi esiväravavaht.

ManU peatreener Louis van Gaal on mitmel puhul öelnud, et mängija tulevik sõltub vaid temast endast ning temad on de Geale uut ja paremat lepingut pakkunud. Seni ei ole de Gea seda vastu võtnud ning tema sõnavõtud viitavad sellele, et Manchesteris ei pruugi teda järgmisel aastal enam näha olla.

«Praegu on veel vara minu tulevikust rääkida. Praegu olen ma puhkusel,» teatas de Gea ajalehele AS, kui uuriti tema edasiste plaanide kohta. De Gea pallis kuni 2011. aastani Madridi Atletico ridades ja seejärel liitus ta Unitediga.

Real otsib aga klubi kaptenile Iker Casillasele pikaaegset asendajat ja hispaanlane de Gea on nende esimene valik. Praegu ei ole ametlikult paigas ka Reali peatreener, kuid kõik viitab sellele, et ametisse astub praegune Napoli juhendaja Rafa Benitez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles