TTÜ/Kalev pääses üle noatera

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bambale Osby TTÜ treeneritelt Üllar Kerdelt ja Margus Metstakilt juhtnööre saamas
Bambale Osby TTÜ treeneritelt Üllar Kerdelt ja Margus Metstakilt juhtnööre saamas Foto: Mihkel Maripuu

Korvpali Eesti karikavõistluste veerandfinaalis oli TTÜ/Kalev suurtes raskustes Valga CKE Inkassoga, ent võitis lõpuks 96:93.

Võrdne mäng kulges kuni viimaste minutiteni – kord juhtis TTÜ, siis jälle Valga. Viimasel minutil sai TTÜ juba viie punktiga juhtima ning neil oli võimalus ka rünnata, ent Illimar Pilk kaotas palli ja Casey Archybald tegi Antti Vasarale ebasportliku vea.

Kogenud Vasar sopsas kaks vabaviset ja lisaks sai Valga rünnakuõiguse. Kolmese tabamiseks jäi aga viis sekundit, kuid Vasar tegi audist väljaviskel valesöödu ning TTÜ võitis raskeks kujunenud kohtumise.

Võitjate täpseim oli Pilk 31 punktiga, Archibald lisas 27 punkti. Valgale tõi Derek Winston 21 ning Anthony Brown 20 punkti ja 13 lauapalli.

Tänases esimeses veerandfinaalis alistas Kalev/Cramo TTÜ/Kalevi teise koosseisu 71:57. Reimo Tamm tõi võitjatele 17 punkti. Kaotajate täpseim oli Mihkel Kurg samuti 17 punktiga.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles