Sillamäe värske peatreener: te veel näete meie uut stiili

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju - Sillamäe Kalev. 0:2
Nõmme Kalju - Sillamäe Kalev. 0:2 Foto: Mihkel Maripuu

Jalgpalli Eesti meistriliiga 15. voorus võõrsil 2:0 liiga liidrist Nõmme Kaljust jagu saanud mulluse hõbedameeskonna Sillamäe Kalevi uus peatreener Deniss Ugarov lausus mängujärgsel pressikonverentsil, et tema meeskonna paremad päevad on veel ees.

«Miks me võitsime? Sest tahtsime võita! Poisid tegid tööd ja täitsid treeneri antud ülesandeid,» lausus heatujuline Ugarov pärast kohtumist. Tema esimene mäng Sillamäe juhendajana oli seejuures nädala algul lõppenud pettumust valmistava 0:0 koduviigiga tol hetkel tabeli viimasel real olnud Pärnu Linnameeskonnaga. «Kuna võitsime, siis oli parem mäng!»

«Seekord oli esimene mäng, kus nägin platsil seda, mida tahan näha. Õpime tasapisi üksteist tundma – mängijad minu nõudmisi, mina jälle seda, mida nad teha suudavad. Nüüd tuleb väike paus, mille jooksul saame hakata valmistuma Euroopa liiga mängudeks,» lausus Ugarov, kes iseloomustas oma treeneristiili lühidalt: «Iga mäng on vaja võita! Aga meie mängustiil on veel tekkimas. Te veel näete seda.»

Mullu Nõmme Kalju ridadesse kuulunud Janar Toometi sõnul on uus treener eelmisest juhendajast Sergei Frantsevist juba inimesena erinev. «See on toonud teistsuguse värskendava hingamise. Eks mängus on samamoodi, on uued ülesanded ja nendega tuleb harjuda. Teeme kõik, et see toimuks võimalikult kiiresti,» sõnas Toomet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles