Vehklejad ei suutnud särada, ent paanikaks pole põhjust

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kirpu ja Julia Beljajeva Eesti meistrivõistlustel.
Erika Kirpu ja Julia Beljajeva Eesti meistrivõistlustel. Foto: Margus Ansu

VEHKLEMINE. Šveitsis Montreax’is peetaval epeevehklemise EMil jäi eestlaste laeks kaks 9. kohta. Naiste individuaalsel epeeturniiril olid Eesti sportlastest võistlustules Erika Kirpu, Katrina Lehis, Irina Embrich ja Julia Beljajeva. Neist Lehis, Embrich ja Beljajeva jõudsid 16 parema sekka, ent seal tuli kõigil vastu võtta kaotused.

Embrich jäi venelanna Tatiana Logunovale alla 11:15, Beljajeva jäi sama skooriga alla prantslanna Marie Florence Candassamyle ja Lehis kaotas rumeenlanna Ana Maria Branzale 7:15. Beljajeva sai kokkuvõttes Eesti parimana 9. koha, Lehis oli 10., Embrich 12. ja Kirpu 20.

Nii jäi peatreener Kaido Kaaberma seatud eesmärk «keegi võiks kaheksa parema hulka jõuda» täitmata. Kaaberma sõnul on konkurents naiste epees väga tugev ja seekord olid vastased tugevamad ning veidi jäi ka õnnest puudu. «Vorm on hea ja naised esinesid stabiilselt, aga alati ei saa võita,» sõnas ta. «Kaks naist jõudis kümne hulka ning 9., 10. ja 12. koht pole ju ka pahad. Keegi ei kukkunud ära, midagi katastroofilist pole ja tuleb tulemusega rahul olla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles