Vassiljevi kerge vigastus ja küsimärgid keskkaitses

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (vasakul) vestlemas koondise arsti Kaspar Rõivassepaga.
Konstantin Vassiljev (vasakul) vestlemas koondise arsti Kaspar Rõivassepaga. Foto: Mihkel Maripuu

Eile kogunes Eesti jalgpallikoondis, et pidada teisipäeval maavõistlusmäng Soomega ning pühapäeval juba tähtis EM-valikmäng San Marinoga. Kõige olulisemaks küsimuseks kerkis eile keskväljamehe Konstantin Vassiljevi tervis, kuna Poola liiga viimasest kohtumisest jäi mees kõrvale. Mängumehe sõnul vaatas ta Gliwice Piasti viimast kohtumist kõrvalt pinges puusalihase tõttu.

«Lihas on natuke pinges, seda on vaja lõdvestada. Viimased kolm päeva ma trenni ei teinud, nüüd hakkame seda lihast testima. Homme (täna) otsustame, mis saab Soome mänguga, aga ma arvan, et San Marino mänguks olen täiesti valmis,» sõnas Vassiljev, kes eilses trennis harjutas ülejäänud koondisest eraldi ja tegi harjutusi eraldi programmi alusel.

Poola kõrgliigas hooaja lõpuks 12. kohaga lõpetanud Piastiga sai Vassiljevil ka leping läbi, kuid mängumehe sõnul on võimalik ka seal jätkamine. «Natuke rääkimise (klubiga). Otsustasime, et kontsentreerun koondise mägudele ja siis otsustame,» märkis Vassiljev. «Seal jätkamine ei oleks halb variant.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles