Galerii: Hamilton kasvatas taas Rosbergi ees MM-sarja üldedu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanadas Montreali ringrajal sõidetud vormel-1 sarja tänavuse seitsmenda etapi võitis Lewis Hamilton, kellele see oli hooaja neljas etapivõit.

Hamilton ja tema meeskonnakaaslane Nico Rosberg hoidsid tervet sõitu enda kontrolli all ning noppisid käesoleva hooaja neljanda etapivõidu. Poodiumile on mõlemad Mercedesed seejuures jõudnud kõikidel senistel etappidel. Hamilton on kogunud 151 punkti ning edestab Rosbergi 17 punktiga, täna stardirivi lõpust viiendaks tõusnud Sebastian Vettel Ferraril jääb maha juba 43 silmaga.

Tänasel etapil jõudis kolmandana poodiumile Valtteri Bottas, kes tõi Williamsile tänavuse esimese poodiumikoha. Neljas oli Kimi Räikkönen Ferraril ja viies Vettel, kuues Felipe Massa Williamsil ning seitsmes tänavused esimesed punktid noppinud Pastor Maldonado Lotusel. Kaheksandana lõpetanud Nico Hülkenberg (Force India) kaotas võitjale juba ringiga, viimastele punktikohtadele jõudsid Daniil Kvjat (Red Bull) ja Romain Grosjean (Lotus).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles