Jankovic kaotas edetabeli 93. reketile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bojana Jovanovski
Bojana Jovanovski Foto: SCANPIX

Täna avaldatud naiste tennise maailma edetabelis pügala võrra langenud ja nüüd 7. kohal paikneval serblannal Jelena Jankovicil pole viimastel kuudel just kõige paremini läinud – augusti algusest saadik on ta võitnud vaid viis kohtumist ja pidanud vastu võtma kuus kaotust.

Mäletatavasti pidi ta kaks korda järjest tunnistama ka Eesti esireketi Kaia Kanepi paremust.

Täna jäi Jankovic Pekingis jätkuva 4,5 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga turniiri teises ringis 6:4, 2:6, 2:6 alla oma kaasmaalannale, edetabelis 93. real asuvale Bojana Jovanovskile, kes läbis Pekingis põhitabelisse jõudmiseks ka kvalifikatsiooni.

Aasta viimasel päeval 19-aastaseks saav Jovanovski tegi oma debüüdi WTA turniiridel alles tänavu veebruari lõpus, kui jõudis Kuala Lumpuris teise ringi. Oma karjääri jooksul on nooruke serblanna võitnud kolm ITF-sarja turniiri.

Järgmisena läheb Jovanovski vastamisi 15. asetatud Iisraeli tennisisti Shahar Peeri (WTA 18.) ja šveitslanna Patty Schnyderi (WTA 44.) vahelise kohtumise võitjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles