Torino Juventus sai tasuta võimsa täienduse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sami Khedira.
Sami Khedira. Foto: SCANPIX

Torino Juventuse jalgpalliklubi sai võimsa täienduse, kui klubi sõlmis nelja aasta pikkuse lepingu Saksamaa koondise poolkaitsja Sami Khediraga.

27-aastane Khedira liitus 2010. aastal Stuttgartist Madridi Realiga ning pallis kuni tänavuse hooaja lõpuni Realis. Mehe senine leping Madridi klubiga aga lõppeb juuni lõpus ja Juventusega saab ta seetõttu liituda tasuta.

Saksamaa koondises 54 mängu pidanud ja viis väravat löönud Khedira krooniti Reali ridades korra nii Meistrite liiga kui ka Hispaania liiga võitjaks. Hispaania karika võitis ta kahel korral. Hooajal 2006/07 võitis ta Stuttgarti ridades Bundesliga tiitli, eelmisel suvel kuulus ta võidukasse Saksamaa MM-koondisesse.

Viimasel neljal hooajal Itaalia meistriks kroonitud ja tänavu Meistrite liiga finaali jõudnud Juventuse jaoks oli see lühikese aja jooksul juba teiseks oluliseks täienduseks. Eelmisel nädalal palgati 32 miljoni euro eest Palermost 21-aastane argentiinlasest ründaja Paulo Dybala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles