Cleveland asus LeBeon Jamesi 40 punkti toel finaalseeriat juhtima

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James (vasakul) NBA finaalseerias.
LeBron James (vasakul) NBA finaalseerias. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA jätkus täna öösel finaalseeria, kui seeria kolmandas kohtumises teenis Cleveland Cavaliers koduväljakul 96:91 võidu Golden State Warriorsi üle. Cleveland kontrollis kohtumise kulgu ning avaveerandi järel juhiti 24:20, teise veerandaja järel oli Clevelandi eduseis 44:37. Kolmanda veerandaja järel oli Clevelandi eduseis 72:55. Viimase veerandaja võitis Golden State 36:24 ja nii teeniski Cleveland lõpuks vaid viiepunktilise võidu.

Võitjate poolel tegi suurepärase esituse nende liider LeBron James, kes viskas 40 punkti, võttis 12 lauapalli ja jagas kaaslastele kaheksa resultatiivset söötu. Visketabaus Jamesil kõige parem küll ei olnud, kuna 34st viskest läbis rõnga vaid 14.

24-aastane austraallasest mängujuht Matthew Dellavedova lisas Clevelandi kontosse 20 silma, Tristan Thompson ja J. R. Smith viskasid mõlemad 10 punkti.

Golden State Warriorsi edukamad olid Stephen Curry 27, Andre Iguodala 15 ja Klay Thompson 14 silmaga.

Seeria järgmine kohtumine on neljapäeval kavas Clevelandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles