Ilta-Sanomat: Soome alaliit otsib jalgpallikoondisele uut peatreenerit

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome jalgpallikoondise peatreener Mixu Paatelainen.
Soome jalgpallikoondise peatreener Mixu Paatelainen. Foto: SCANPIX

Soome Jalgpalliliit tegeleb meeste rahvuskoondisele uue juhendaja otsimisega, vahendab Ilta-Sanomat.

Ajalehe sõnul on neil mitmest erinevast allikast pärit infot, et alaliit on juba mõnda aega otsinud koondisele uut peatreenerit.

Praeguse lootsi Mixu Paatelaineni leping kestab käesoleva EM-valiktsükli lõpuni, klausliga seda finaalturniirile jõudmise puhul selle lõpuni pikendada. Ilta-Sanomate sõnul on võimalik ka see, et Paatelainen astub ise valiktsükli ajal tagasi. Tema tool on kehvade tulemuste tõttu ebakindel juba mõnda aega, viimati kaotas koondise sõprusmängus Eestile 0:2.

Uus juhendaja tuleb lehe sõnul tõenäolisemalt välismaalt, konkreetselt on välja käidud taanlase Morten Olseni, norralase Age Hareide ja USA koondise endise lootsi Bob Bradley nimed.

Soomlastest pakutakse võimalike nimedena välja koondise kauaaegset kaptenit Sami Hyypiät ja HJK juhendajat ning ka praeguse koondise treeneriteringi kuuluvat Mika Lehkosuot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles