Aavo Talvar võitis Rootsi kardisarja finaaletapi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aavo Talvar
Aavo Talvar Foto: Erakogu

Kolm ASSI Talvar Racingu kardisõitjat osales nädalavahetusel Linköpingis peetud võistlusel Sverige Cupen, mis Rotaxi klassides oli ühtlasi Rootsi karikasarja finaaletapiks. Kõige paremini õnnestus võistlus Rotax Max-klassi sõitjal Aavo Talvaril, kelle parimale kvalifikatsiooniajale järgnesid võidud mõlemas eelsõidus, siis eelfinaalis ja lõpuks ka finaalis. Kõigil neljal korral jäi kiireim ring samuti Talvari nimele.

Klassis Rotax Junior sõitnud õde-vend Jessica ja Andreas Bäckman alustasid võistlust samuti hästi, vahendab ruudulipp.ee.

Ametlikul treeningul olid nad kaks kiiremat, kvalifikatsioonis sõitis Andreas Bäckman välja teise ja õeraas kuuenda aja. Edasine võistlus kujunes mõlemale aga vahetpidamatuks avariide, kokkupõrgete ja äparduste jadaks ning võimetekohasest tulemusest jäid nad kaugele.

Finaalsõidus läks Jessica Bäckmanile kirja 13. ja Andreas Bäckmanile 15. koht. Sarja kokkuvõttes sai Jessica Bäckman kaheksanda ja Andreas Bäckman kümnenda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles