Ühe jalaga edasi jõudnud käsipallikoondis lihvib koostööd

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pinnonen (palliga) viskas kolmapäeval koos Jürgen Roobaga Eesti poolt enim väravaid, saades saldosse viis tabamust.
Mikk Pinnonen (palliga) viskas kolmapäeval koos Jürgen Roobaga Eesti poolt enim väravaid, saades saldosse viis tabamust. Foto: Eesti käsipalliliit

KÄSIPALL. Kui Eesti meeste käsipallikoondis alistas kolmapäeva õhtul Luksemburgis võõrustajate meeskonna 31:26, õhkus mängijate olekust rahulolu, sest sellega astuti juba ühe jalaga edasi, et pääseda 2018. aasta EM-valikturniiri kvalifikatsioonis teise ringi. Koondise peatreener Rein Suvi oli märksa murelikuma ilmega, sest laupäevaseks kordusmänguks tuleb siiski veel palju tööd teha: «Kindlasti on hea meel, et põhieesmärk sai täidetud ja siit kaks punkti ära võetud, nüüd on kodus kõik meie endi kätes.»

Suurem osa käsipallikoondisest alustas ettevalmistusi EM-valikmängudeks pärast mai keskpaika, kui koduses Eesti meistriliigas selgus tänavune võitja. Põlvas kogunenud laagrilistega ühinesid juuni alguses Rumeenias mängivad Mikk Pinnonen ja Martin Johannson, kolm Saksamaal klubileiba teenivat meest ehk Mait Patrail, Dener Jaanimaa ja Janar Mägi said ülejäänud koondisega kokku alles teisipäeval Luksemburgis.

Koondis tegi enne olulist võõrsilmängu üheskoos vaid kaks treeningut ning kolmapäevases valikmängus oli näha, et just kokkumängust jäi vajaka. «Võiduga võib rahule jääda, mänguga mitte nii väga, liiga palju tegime tehnilist praaki. Võime ka öelda, et meil on vabandus olemas, sest pole päris pikalt kokku mänginud – mina isiklikult pole aasta aega koondises olnud –, aga ikkagi oli natuke liiga palju praaki,» tunnistas koondise üks liider Jaanimaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles