Ivanov langes Kaasanis konkurentsist poolfinaalis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Viktor Burkivski

Venemaal Kaasanis ITF Futures sarjas peetaval 10 000 dollarilise auhinnarahaga tenniseturniiril lõpetas Ivanov võistluse poolfinaalis.

Ivanov (ATP 432.) alustas turniiri kvalifikatsioonist, oli seal esimeses ringis vaba, kuid siis mängis kaks võidukat mängu ning pääses põhiturniirile. Esimeses ringis oli eestlase vastaseks Venemaa esindaja Vladimir Poljakov (ATP 885.). Ivanov võitis esimese seti kindlalt 6:1, kuid venelane ei kavatsenudki alla anda ning teine sett õnnestus Eesti mehel võita pingelises heitluses tulemusega 7:5, vahendas tennis.ee.

Teises ringis kohtus Ivanov venelase Dmitry Surchenkoga (ATP 1037.) ja see oli nende esimene omavaheline kohtumine väljakul. Ivanov võitis esimese seti tulemusega 6:3, teise kaotas sama tulemusega. Otsustavas setis suutis eestlane siiski oma paremuse maksma panna ja Ivanovi seitsmes järjestikune võit läks tabelisse numbritega 6:3, 3:6, 6:2.

Veerandfinaalis oli Ivanovi vastaseks ammune tuttav: venelane Ivan Nedelko (ATP 657.). Mehed kohtusid omavahel võistlustel juba neljandat korda ja seis on nüüd 3:1 Ivanovi kasuks. Võidutulemus, mis kindlustas Ivanovile koha poolfinaalis oli 6:4, 6:3.

Poolfinaalis kohtus Ivanov venelase Jevgeni Elistratoviga (ATP 608.). Mehed on võistlustel mänginud ka varem kolmel korral ja seis on 2:1 Ivanovi kasuks. Kui eelmisel aastal oli võitja Ivanov, siis tänavu sai võidu kirja ka Elistratov. Paraku sai Elistratov kirja võidu ka sellel turniiril ja katkestas Ivonovi 8-mängulise võiduseeria. Ivanov lõpetas turniiri poolfinaalis, kui pidi tunnistama Elistratovi paremust tulemusega 2:6, 6:2, 3:6.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles