Eesti sakslased jätkavad vigastuste kiuste kõrgel tasemel

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Janar Mägi, Dener Jaanimaa, Mait Patrail.
Vasakult: Janar Mägi, Dener Jaanimaa, Mait Patrail. Foto: Eesti käsipalliliit

Eesti meeste käsipallikoondise tugitalad Mait Patrail, Dener Jaanimaa ja Janar Mägi lõpetasid hiljuti oma hooajad Saksamaa kõrg- ning esiliigas. Rahvusmeeskonna liidrid olid tänavu kõik vähem või rohkem hädas vigastustega, kuid järgmiseks hooajaks paistab juba heledam taevas. 

Lõppenud hooajal ainukese eestlasena Saksamaa kõrgliigas mänginud Patraili hooaega Hannover-Burdorfis varjutas tõsine õlavigastus, mille tõttu käis korduvalt Eesti parimaks käsipalluriks valitud mängumees operatsioonil. Taastumine võttis prognoositust kauem aega ja alles aprilli alguses tagasi platsile saanud Patrail tunnistas, et selja taha jäi keeruline aeg.

«Hooaeg ei olnud kerge,» nentis Patrail. «Hästi palju pidin taastumise jaoks ise trenni tegema, meeskonna juures olin ainult viimased 2–3 kuud. Eks alati on keeruline, kui oled vigastatud, aga üldiselt ei ole hooajaga eriti midagi rahule jääda,» lisas koondislane, kelle sõnul oli hooaeg tervikuna keeruline ka Hannoveri meeskonnale, kes jäi liigas 13. kohale.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles