Jose Mourinho pani Vladimir Klitško keerulisse seisu

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško.
Vladimir Klitško. Foto: SCANPIX

Septembris või oktoobris on oodata raskekaalupoksi tiitlimatši, kus lähevad vastamisi WBA, WBO, IBO ja IBFi meistrivööde omanik Vladimir Klitško ja briit Tyson Fury. Esialgu ametlik kokkulepe veel puudub, kuid samal ajal käib matši toimumispaiga otsimine ja ka Klitško on andnud teada, et ta on valmis Inglismaal poksima.

Esialgu peeti läbirääkimis Londoni Chelsea jalgpalliklubiga, et pidada matš nende koduareenil Stamford Bridge’il, kuid Sunday People kirjutab, et Chelsea juhendaja Joe Mourinho ei olnud ideest vaimustatud ning nad ei soovi väljaku muru kahjustada. Seega ei jõudnud läbirääkimised Mourinho ja Fury esindajate vahel eriti kaugele.

Kuna Klitško on samuti avaldanud valmisolekut Londonis poksida, siis oli Mourinho otsus matši pidamise seisukohast tagasilöögiks.

«Ma ei ole Inglismaal pikka aega poksinud. Toona oli seal väga hea publik. Sealsed fännid on väga häälekad ja huvitavad. Kui ma poksisin David Haye’ga Hamburgis, siis oli neid samuti palju kuulda,» rääkis Klitško Ring magazine’ile, et ta on valmis saareriigis poksima.

Abikäe võib praeguses olukorras ülatada aga Londoni Arsenal, kes on valmis suurt poksiduelli võõrustama oma koduareenil The Emiratesil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles