Siim-Sander Vene leidis uue koduklubi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene.
Siim-Sander Vene. Foto: Artur Sadovski

Leedu korvpalliklubi Kaunase Žalgiris laenas Eesti koondislase Siim-Sander Vene tulevaks hooajaks teise Leedu meeskonna KK Kaunase rivistusse, kirjutab Eurobasket.

Žalgiris teatas juba mõnda aega tagasi, et Vene tänavu põhimeeskonna koosseisu ei kuulu, kuid nüüd leiti eestlasele uus koduklubi.

Lõppenud hooajal viskas Vene Žalgirise eest Leedu liigas keskmiselt 3,3 ning Balti liigas 5,2 punkti.

Vene tegi uue koduklubi eest täna kaasa juba ka Leedu liiga kohtumises, kus KK Kaunas alistas koduväljakul 76:67 Perlase.

Võitjate poolel teenis Vene 26 minutit mänguaega ning viskas selle aja jooksul 13 punkti, hankis neli lauapalli ning jagas kaks resultatiivset söötu. Sarnaselt Venega viskas Kaunase meeskonna kasuks 13 silma ka Sarunas Vasiliauskas, kes kuulus eelmisel hooajal samuti Žalgirise põhimeeskonda.

Lisaks Venele ja Vasiliauskasele on mullustest Žalgirise meestest KK Kaunasesse laenatud keskmängija Povilas Cukinas, kelle arvele jäi täna 12 silma.

Vene oskusi saab sel hooajal nautida ka Rakvere Tarva publik, kuna Balti liiga teises divisjonis on Tarvas ja KK Kaunas samas alagrupis.

Balti liigas peab KK Kaunas esimese kohtumise 12. oktoobril võõrsil Sakalai vastu, Leedu liigas peetakse järgmine kohtumine 9. oktoobril Klaipeda Neptunase vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles