Suur Võidusõit 2015 toob starti ka Tristan Viidase

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur Võidusõit
Suur Võidusõit Foto: Suur Võidusõit

27. ja 28. juunil peetakse Põhjamaade modernseimal ringrajal auto24ringil rahvusvaheline autospordivõistlus Suur Võidusõit 2015, mille käigus veereb rajale üle 100 võistlussõiduki, eesotsas nii Soome, Baltikumi kui ka Eesti sarjade paremikuga.

Alati ülipõnevas ning vaatemängulises BMW 325 Cup klassis, millega koos tulevad seekord starti ka Soome Xtreme Race sarja BMW-d, astub üles eelmise aasta Radical European Masters sarja üldarvestuse teine ning mitmel korral erinevates kategooriates Eesti Autospordi Liidu poolt aasta parimaks ringrajasõitjaks nimetatud Tristan Viidas.

Sõit saab teoks BMW 325 Cup 45-minutilise nn kestvussõidu raames, mille reeglid võimaldavad sõidu kestel juhti vahetada. Viidas saab olema paarimeheks teisele Eesti tippu kuuluvale võidusõitjale ning tänavusele aasta ringrajasõidu Eesti meistritiitli pretendendile Mikk Maatenile.

Suur Võidusõit 2015 peetakse ülejärgmisel nädalavahetusel auto24ringil Audrus. Esimesed vabatreeningud algavad juba 26. juunil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles