Ojamaad seostatakse jälle Iisraeli meeskonnaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (keskel).
Henrik Ojamaa (keskel). Foto: sarpsborg08.no

Sarnaselt mullusele suvele seostatakse 23-kordset Eesti jalgpallikoondise internatsionaali Henrik Ojamaad Iisraeli kõrgliigas palliva Jeruusalemma Beitariga.

Nimelt kirjutab Iisraeli ühe suurima spordikanali veebileht sport5.co.il, et lõppenud hooajal sealses kõrgliigas neljanda kohaga lõpetanud Beitar on uue liiga-aasta eel taas eestlase vastu huvi üles näidanud ning asunud Ojamaa allkirja saamiseks ka mehe mängijaõigusi omava Varssavi Legiaga läbirääkimistesse, vahendas Soccernet.ee.

Mäletatavasti seostati veebruaris pooleaastase laenulepinuga Norrasse Sarpsborg 08 ridadesse siirdunud Ojamaad sellesama Beitariga ka eelmise suve algul, mil Poola meedia eestlase üleminekust Iisraeli juba võrdlemisi kindlas kõneviisis rääkis.

Potentsiaalse ülemineku korral saaks 24-aastane Ojamaa enda võimed proovile panna juba kaheksandas välisliigas - seni on ta mänginud Inglismaal, Saksamaal, Hollandis, Soomes, Šotimaal, Poolas ja Norras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles