F1 sarja boss võib muuta Itaalia GP asukohta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone kinnitas, et kuna ta soovib iga hinna eest hoida kalendris Itaalia GP-d, siis võib 2017. aastal kihutada vormelikarussell senise Monza ringraja asemel Imola rajal.

Ecclestone vestles Itaalia väljaande Gazzetta dello Spordiga ning andis mõista, et 2016. aasta hooaja järel lõppeva lepinguga Monza ringraja etapi korraldajad pole erilist huvi lepingu pikendamise vastu veel üles näidanud. See omakorda võib tähendada, et F1 karussell kolib Itaalias üle Imola ringrajale.

«Tahan, et Itaalia GP püsiks iga hinna eest kalendris, ja samal ajal, kui olen kohtunud Imola esindajatega, pole ma Monzast mitte midagi kuulnud,» teatas Ecclestone. «Imola pakub Monzale alternatiivi ja me võime selle ette võtta,» andis Ecclestone mõista, et Itaalia GP võibki 2017. aastal toimumispaika vahetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles