Neidude U-19 koondis kaotas kindlalt Aserbaidžaani eakaaslastele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Kasahstanis toimuval UEFA Sõprusturniiril toimus täna teine voor. Eile Kasahstani U-17 koondist 2:1 võitnud Eesti neiude U-19koondise tänaseks vastaseks oli Aserbaidžaan, kes oli avamängus 2:0 üle Kasahstani U-19 koondisest

Mäng algas Eesti jaoks õnnetult, kui 26. minutil suunas Jessika Uleksin karistuslöögi järel palli oma väravasse. Teise poolaja 63. ja 75. minutil lõi Aserbaidžaan veel kaks väravat ja võitis mängu 3:0, vahendas jalgpall.ee.

Eesti koondise abitreener Aleksandra Ševoldajeva leidis, et tänases mängus jäi puudu teravusest ja olukordade lahendamisest. «Raske mäng oli. Tüdrukud olid tublid, kuid ilm mängis suurt rolli. Olime lõpuni mängus sees ja üritasime palju peale lüüa. Löökides ja lõpplahendustes puudus plahvatuslikkus ning otsustavus. Vahest teisel päeval ja teistes tingimustes oleks need paremini lahenenud. Homme saame puhata ja taastuda, et reedeseks mänguks paremini valmis olla,» rääkis Ševoldajeva.

Eesti tänane koosseis: 22-Kadi Meressaar, 3-Jessika Uleksin, 4-Ketlin Saar (77. 5-Laura-Liis Tamm), 6-Annaliis Strigin (77. 16-Tiia-Linda Tamm), 8-Anett Kadastu, 10-Rahel Repkin (67. 13-Arina Kopatš), 14-Lisette Tammik, 15-Liisa Pajumets (46. 2-Laura Jaansen), 17-Elizaveta Rutkovskaja, 18-Vanessa Vaher (29. 9-Grenelin Herlis Raud; 78. 20-Alina Fitissova), 19-Kristiina Tullus (46. 7-Anastasia Ivanova).

Varus: 12-Angelika Hõbesalu, 2-Laura Jaansen, 5-Laura-Liis Tamm, 7-Anastasia Ivanova, 9-Grenelin Herlis Raud, 11-Anette Rõõmussaar, 13-Arina Kopatš, 16-Tiia-Linda Purge, 20-Alina Fitissova.

Viimane voor on reede varahommikul, kui Eesti aja järgi kell 7 algab mäng Eesti ja kasahstani vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles