Vesik paarimees Kollost: ta on nagu minu 10-aastat noorem versioon

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kollo ja Rivo Vesik.
Kristo Kollo ja Rivo Vesik. Foto: volley,ee

Eesti rannavõrkpalli esiduo Kristo Kollo ja Rivo Vesik alustas eile Bakuus peetavatel Euroopa mängudel aalgrupiturniiri 2:1 võiduga Hispaania paari Francisco Alfredo Marco Arroyo ja Christian Garcia Rodrigueze üle.

Täna kell 15 kohtutakse austerlaste Tobias Winter/Lorenz Peter Petutschniguga.

Pärast eilset kohtumist andsid eestlased intervjuu Euroopa võrkpalliliidu kodulehele, kus rääkisid olümpiaunistusest ja muustki.

35-aastane Vesik iseloomustas alustuseks oma paarimeest: «Ta on nagu minu 10-aastat noorem versioon. Kristo on tugev ja hea füüsisega. Ja nagu mina, tuleb ka tema saalivõrkpallist, aga see lõhub su keha meeletult.»

Kollo rääkis, et soovib väga Rio olümpiale jõuda ja on nõus selleks ka palju panustama. «Kui teised meeskonnad annavad endast 100, siis mina annan 110 protsenti,» sõnas Kollo. «Teen kõik endast oleneva, et Riosse kvalifitseeruda, kuigi tean, et see on väga raske.»

Vesik rääkis ka, et isana ja abikaasana on tal raske pidevalt kodust eemal olla. Iga kord kui Vesik turniirile läheb, küsib 4-aastane tütar Ronja temalt: «Issi, kas sa pead tõesti jälle minema?» «Vahel hakkan ise ka mõtlema, kas see kõik on seda väärt. Ja ausalt, ma ei tea. Tean vaid, et armastan seda, mida teen. Kuid samas vihkan reisimist ja oma lähedastest eemal olemist,» tunnistas Vesik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles