Raja ravib vigastust, taas tuli kokku naiste kahepaat

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä. Foto: Liis Treimann

Maailma sõudetipud kogunevad sel nädalal Vareses, et pidada maha hooaja teine MK-etapp. Vahepeal paatide koosseise muutnud eestlased Itaalias aga võistlustulle ei asu, kuna praegu soovitakse kasutada iga võimalust treenimiseks. Starti asutakse aga järgmisel nädalavahetusel Leedus Trakais peetaval rahvusvahelisel regatil «Merevaigust Aer». Taas kokku istunud Londoni olümpiamängudel osalenud neljapaadi (Andrei Jämsä, Allar Raja, Tõnu Endrekson, Kaspar Taimsoo) koostöö harjutamist on viimasel ajal seganud Raja randmevigastus, kuid Leedus soovitakse kindlasti stardis olla.

«Otsustasime teha korraliku töötsükli. Oleme küll Varese MK-etapiks kirja pandud, kuid seal ei osale. Leedus on samuti tugev konkurents. Seal on lisaks kohalikele kohal ka lätlased ja poolakad. Ka võistluspaika sõitmisele kuluv aeg on tunduvalt lühem,» põhjendas koondise peatreener Matti Killing, miks Leedus rajale tullakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles