Tarva mänedžer käis USAs mängijate jahil

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Larry Turner
Larry Turner Foto: Margus Ansu

Möödunud korvpallihooajal Rakvere Tarva fänne hullutanud ameeriklasest tagamees Brandis Raley-Ross käis end näitamas Charlotte Hornetsi treeningupäeval ning jättis endast hea mulje. Nüüd soovib klubi mängitada teda NBA suveliigas. Asjade selline käik tekitas ilmselt kahetisi tundeid uueks hooajaks Tarva komplekteerimisega tegelevas mänedžeris Madis Šumanovis, kes tõdes, et loodab Raley-Rossi näha Rakveres ka tuleval hooajal. «Kui ta NBAsse ei saa, peaks ta ikka meil mängima,» lausus ta.

Šumanov naasis äsja USAst, kus ta käis just Raley-Rossi korraldatud lühikeses treeningulaagris uueks hooajaks mängijaid otsimas. Tarva klubiga seotud inimeste osakaal oli üritusel päris suur – treenerina tegutses samas viimased neli hooaega Tarva särgis pallinud lätlane Juris Umbraško.

Huvitaval kombel pole välistatud, et kui Raley-Ross teeb tuleval hooajal siiski kõrgemat lendu, mängib sama nimega mees ikkagi ka Tarvas. Šumanovile hakkas silma Brandis Raley-Rossi noorem vend Corey.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles