Mark Webber avalikustas vormel-1 kohta karmi tõe

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormelisõitja Mark Webber.
Vormelisõitja Mark Webber. Foto: Reuters / Scanpix

Endine vormel-1 tipptegija Mark Webber tõdes Austria GP eel antud intervjuus, et sarjas leiba teenivad piloodid pole praeguse olukorraga rahul ning spordiala vajab suuri reforme.

«Vormel-1 sari pole heas vormis,» teatas Webber. «Me oleme selles pettunud. Piloodid räägivad omavahel palju ning kõik pettunud.» Webber tõi välja, et rahul ei olda autode arenguga ning kiiruse vähenemine ei paku enam pilootidele piisavat pinget. «Viie või kuue aasta eest püüti muutustega alale head teha, kuid tegelikult läksid asjad valesti. Kõik on liiga tehislik.»

Webberi sõnul ei näe publik enam rajal midagi erakordset. «MotoGP... mu jumal. Ei ole palju inimesi, kes suudaks midagi sellist korda saata – see on see, mida inimesed tahavad näha. Messi ja Ronaldo on need, keda inimesed tahavad televiisorit sisse lülitades vaadata. Peab toimuma suur muutus, et vormel-1 sellisele tasemele kerkiks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles