Euroopa mängud: Peeter Olesk sai 20. koha, poksija Andrei Hartšenkole üheksas koht

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Olesk.
Peeter Olesk. Foto: Mihkel Maripuu

Aserbaidžaanis, Bakuus toimuvatel esimestel Euroopa mängudel sai laskja Meelis Kiisk täna 22. koha, Peeter Oleski saagiks jäi 20. koht. Poksija Andrei Hartšenko teenis omakorda 0:3 kaotuse.

Kiisk oli 50 m püssiharjutuses 3x40 lasku 1140 silmaga 22. «Tugeva ja keerutava tuulega maadeldes võib seda korralikuks tulemuseks pidada. Põlvili ja lamades sain hästi hakkama, püstilaskmisega olen talvel palju tööd teinud ja sellest on kasu olnud,» ütles Kiisk.

Peeter Olesk sai olümpiakiirlaskmises tulemusega 559 silma 20. koha. «Võistluse teisel poolel lagunes laskmine ära. See on ligi 20 silma võrra kehvem tulemus kui mu isiklik rekord eelmisest aastast. Ootused olid palju suuremad, aga vahepealsed neli päeva kahe võistluse vahel küpsetasid mu ära,» ütles Olesk.

Avaringis vaba olnud poksija Andrei Hartšenko pidi kohtumises Saksamaa esindaja Abass Baraouga tunnistama vastase paremust, matš lõppes Hartšenko poolt vaadatuna 0:3. «See oli väga raske kohtumine. Ma osalen esimest korda nii suurel turniiril ja kuna ma olin avaringis vaba, siis tuli mul mitmeid päevi matši oodata ja ma ei pidanud sellele pingele vastu. Ma ei suutnud täna oma maksimaalseid võimeid näidata,» ütles Hartšenko, kelle kohaks Euroopa mängudel jääb 9. koht.

Esimesed ajaloolised mitut spordiala ühendavad üleeuroopalised mängud toimuvad 12.-28. juunini Aserbaidžaanis Bakuus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles