Pareiko annab Jalka uues numbris otsekoheseid vastuseid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko on valitud ka Eesti kõige stiilsemaks jalgpalluriks.
Sergei Pareiko on valitud ka Eesti kõige stiilsemaks jalgpalluriks. Foto: Sander Ilvest

Poelettidele on jõudnud juulikuu jalgpalliajakiri Jalka, mille kaanel ilutseb koondise pikaaegne väravavaht Sergei Pareiko. Puurivaht vastas värskes ajakirjanumbris lugeja küsimustele ning endale omaselt andis ta ausaid ja otsekoheseid vastuseid. Kuhu oli tal võimalus talvel siirduda? Mis juhtus tema ja Arno Pijpersi vahel? Kas ta kontrollib oma emotsioone või mitte? Puudutamata ei jää ka rahvusküsimus ning legendaarne Eesti-Hollandi 2:2. 

Vahepeal Itaalias ja Rootsis seigelnud Joonas Tamm on tagasi kodumaal ning ärritas kaitsemängijaid hooaja esimeses pooles Viljandi Tuleviku kollast särki kandes. Juttu tuleb mehe senisest karjäärist ja tulevikuplaanidest. Koondiseski mänginud jalgpallur jutustab, miks võõral maal kõik nii ei läinud nagu loodeti. 

Peale selle uurib Jalka, mida meie vutimehed söövad ning kui tervislikult nad toituvad? Mis saab siis, kui tuleb burgeriisu? Tähelepanu jagub sellelegi, kui palju vaatavad naisjalgpallurid ise naistevutti. 1990ndatesse viib meid endine koondislane Raivo Nõmmik, kes meenutab muuhulga seda, kuidas Teitur Thordarson tema tukka kärpis. Järjest populaarsemaks muutuvad ühisrahastusplatvormid on jõudnud ka kohalikku jalgpallimaailma. Kas tegemist on moodsa kerjamisega või mitte? 

Meie meespalluritest mängis Inglise esiliigas viimati Sergei Zenjov. Naiste samal tasemel pallib aga Hannaliis Jaadla, kes kaitseb Oxford United'i värve. Teemadeks nii kriket, tuntud ülikoolilinn kui akadeemiline haridus. Mängijaks luubi all on seekord Gerdo Juhkam, sümboolse koosseisu meisterdas koondislane Eneli Vals, treenerirubriigis vestab lustlikke lugusid Tabasalu mees Kent Männik ning maakonnaloos võtame seekord reisi ette Raplamaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles