Fotod: ründaja Piiroja debüüt Pärnu särgis tõi tribüünidele üle 1000 pealtvaataja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja Pärnu Linnameeskonna särgis.
Raio Piiroja Pärnu Linnameeskonna särgis. Foto: Ants Liigus

Eesti jalgpallikoondise pikaaegne tugitala Raio Piiroja tegi täna debüüdi Pärnu Linnameeskonna särgis, kui osales ründajana Pärnu sõpruskohtumises Rootsi kõrgliigas kolmandal kohal oleva IFK Norrköpingiga.

Sõpruskohtumine, mille idee autor oli Pärnu suurtoetaja Wendre omanik ning IFK Norrköpingu president Peter Hunt, möödus suuremas osas külaliste domineerimise tähe all ning mängu lõpuks sooritasid 12-kordsed Rootsi meistrid Pärnu väravale koguni 32 pealelööki, vahendab Soccernet.ee. Skoor avati suvepealinnas 12. minutil, mil Norrköpingu ridades oli täpne Rawez Lawan. 20 minutit hiljem duubeldas tänavu Allsvenskanis 5 väravat löönud Christoffer Nyman rootslaste eduseisu, kuid vahetult enne riietusruumi siirdumist pakkus kodupublikule põhjust rõõmustamiseks ka Pärnu, kui Taavi Laurits kirjutas tabloole numbrid 1:2.

Kuigi teisel poolajal ohustas Norrköping korduvalt Pärnu väravat, hoidsid suvepealinlased enama kui 1000 silmapaari ees pikalt kaotusseisu minimaalsena, omades sealjuures ka ise mitut head võimalust skoori tegemiseks. Lõpu eel siiski Marko Lelovi hoolealuste vastupanu murdus ning vastavalt 74., 82. ja 90. minutil löödud väravatega vormistasid külalised piiri tagant enda võidunumbriteks 5:1. 

Eelmainitud suure publikuarvu juures mängis olulist rolli kahtlemata ka asjaolu, et viimased minutid tegutses kodumeeskonna tipuründes märtsis ametlikult koondisekarjääri lõpetanud Raio Piiroja, kellele oli tänase mängu näol tegu esimese kohtumisega Pärnu Linnameeskonna sini-kollases vormis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles