Liverpool tegi klubi ajaloo suuruselt teise ostu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Firmino.
Roberto Firmino. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas lõppenud hooajal kuuenda koha saanud Liverpool teatas koduleheküljel, et on jõudnud kokkuleppele noore brasiillase Roberto Firmino ostmises.

Firmino eest makstakse ründaja senisele koduklubile Hoffenheimile 29 miljonit naela. 23-aastane Firmino peab veel läbima arstliku kontrolli, mis viiakse läbi siis, kui mängija naaseb Lõuna-Ameerikas praegu toimuvalt Copa Americalt. Hoffenheimis jõudis Firmino pidada 151 mängu ja lüüa selle ajaga 47 väravat.

Hoffenheimis neli ja pool hooaega veetnud Firmino sai koondise eest viimati jala valgeks pühapäeval, kui Brasiilia alistas alagrupimängus 2:1 Venetsueela ja pääses veerandfinaali. Kokku on ta seni koondises pidanud üheksa mängu ja löönud neli väravat.

Liverpooli ajaloo kalleim ost on ründaja Andy Carroll, kes läks neli aastat tagasi klubile maksma 35 miljonit naela, kuid põrus Liverpoolis täielikult. Sel hooajal on ridu tugevdatud juba James Milneri, Danny Ingsi, Adam Bodgani ja Joe Gomeziga. Endiselt on Liverpooli mängija ka Raheem Sterling, kuid Briti meedia väitel on Manchester City valmis noore inglase eest välja käima koguni 50 miljonit naela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles