Vigastus võib Franck Ribery karjääri varakult lõpetada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery.
Franck Ribery. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa koondise ja Müncheni Bayerni tähtmängija Franck Ribery karjääril võib kriips peal olla, vahendab Soccernet.ee Prantsusmaa ajalehte L'Equipe.

32-aastane prantslane on möödunud hooajast alates olnud hädas hüppeliigesega, mis ei taha kuidagi paraneda. Ta sai vigastuse Meistrite liiga mängus Donetski Šahtariga ning pole pärast seda märtsikuist matši kipsist lahti saanud. Veel hiljuti väideti, et Bayerni staar peab seda kandma veel vähemalt neli nädalat ehk tõenäoliselt ei saavuta ta isegi uue hooaja alguseks mänguvormi.

L'Equipe tõi ühtlasi välja paralleelid Marco van Basteniga, kes väga noorena sarnase trauma tõttu karjääri pidi lõpetama, kuid Ribery agendi Jean-Pierre Bernesi sõnul ei taha poolkaitsja alla anda. Igal juhul on Bayern aga eluks pärast Riberyd ette valmistumas ja usutakse, et nad soovivad tema asendajaks Rennesi talenti Paul-Georges Ntepi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles