Kalevi spordihalli omanikuks saab Tallinn

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi spordihall.
Kalevi spordihall. Foto: Andres Teiss

Tallinna linnavolikogu otsustas toetada linnavalitsuse ettepanekut osta Tallinna linnale siin paiknev Kalevi spordihall.

Spordihalli, mis seni kuulus rahalistesse raskustesse sattunud spordiseltsile Kalev, omandab Tallinna linn kinnisasjana. Ettepaneku kinnistu ostmiseks tegigi linnavalitsusele MTÜ Eesti Spordiselts Kalev, kes on vara võlgade katteks müünud eraettevõttele, kuid säilitanud samas tähtajalise tagasiostuvõimaluse.

Linn ostab spordi edendamise eesmärgil sotsiaalmaa sihtotstarbega kinnisasja Juhkentali tänavas 5,45 miljoni krooni eest. Kinnistu pindala on 11 138 m², sellel asuv Kalevi spordihall jääb ka edaspidi kandma Kalevi nime. Kinnisasja valitsejaks määratakse Tallinna Spordi- ja Noorsooamet.

Spordihalli ette on plaanis rajada olümpiasangarite allee, esimesena püstitati mullu platsile mälestusmärk legendaarsele maadlejale ja kahekordsele olümpiavõitjale Kristjan Palusalule tema 100. sünniaastapäevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles