Mägile Soomes esikoht, Haas tegi hooaja tipptulemuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi.
Rasmus Mägi. Foto: Mihkel Maripuu

KERGEJÕUSTIK. Eile peeti Soomes kuulsa Paavo Nurmi nimelised kergejõustikuvõistlused, kus Eesti eest tegid hea esituse nii jooksja Rasmus Mägi kui ka kõrgushüppaja Eleriin Haas.

Nädalavahetusel Eesti koondist võistkondlikul esiliiga EMil esindanud Mägi sai kuulsa Soome jooksja nimelisel võistlusel 400 meetri tõkkejooksus esikoha ning kirja aja 49,53. Teise koha sai oma hooaja tippmargi jooksnud kuubalane Omar Cisneros (49,66), kolmanda koha hõivas Keenia jooksja Nicholas Bett (50,04).

Naiste kõrgushüppes tegi hea esituse Eleriin Haas, kes sai hooaja tippmargiga teise koha. Haasi tulemuseks jäi 1.88, mis alistus talle kolmandal katsel. Esikoha sai samuti 1.88 hüpanud ungarlanna Barbara Szabo, kes ületas kõrguse teisel katsel. Haasi järel sai kolmanda koha norralanna Tonje Angelsen, kes suutis oma kolmandal katsel ületada kõrguse 1.85.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles