Legendaarne Van der Sar lõpetab karjääri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edwin van der Sar
Edwin van der Sar Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi esiväravavaht Edwin van der Sar lõpetab klubi puurivahtide treeneri Eric Steele'i sõnul hooaja lõpus oma jalgpallurikarjääri.

Steele avaldas, et 40-aastane endine Hollandi koondislane on valmis karjäärile kriipsu alla tõmbama, kuid enne seda on vaja trofeeriiulile puuduvat kopsikut, mis kannab nime FA karikas, vahendab Soccernet.ee.

«Ma usun, et Ed tegi oma otsuse ning käesolev hooaeg jääb talle viimaseks,» vahendas Manchester Evening News treeneri sõnu. «Ta on professionaalne, mõistlik ning väga intelligentne inimene, kes teab, millal õige aeg kätte jõuab.»

«Kuid kui ta peaks jõulude ajal otsustama erru minna ning ka treener (Sir Alex Ferguson) on temaga päri, siis me langetame otsuse,» lisas ta.

Van der Sar on Unitedi ridades võitnud nii UEFA Meistrite liiga, Inglismaa liiga ning ka Carling Cup'i, kuid jalgpalli vanim trofee FA karika näol on tal veel puudu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles