Enesevalitsuse kaotanud USA koondise staar teenis kaheaastase mängukeelu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clint Dempsey (rohelises särgis).
Clint Dempsey (rohelises särgis). Foto: SCANPIX

USA jalgpallikoondislane Clint Dempsey sai kohtuniku märkmiku puruks rebimise, vilemehele peaaegu kallale minemise ning rahulolematuse näitamise eest USA karikavõistlustelt vähemalt kaheaastase mängukeelu.

Dempsey kees üle 16. juuni kohtumises, kui tema klubi Seattle Sounders mängis Portland Timbersiga. Dempsey ei olnud rahul kohtunik Daniel Radfordi tööga, mistõttu otsustas mees ühel hetkel kohtuniku märkmepaberi puruks rebida. Selle eest saadud punase kaardi järel tuli 32-aastast Dempseyt tagasi hoida, et ta vilemehele päris kallale ei läheks, vahendas Soccernet.ee.

Kui MLS andis USA koondise kaptenile üllatuslikult vaid kolmemängulise keelu, mis tekitas kohtunike ja paljude fännide seas pahameelt, siis US Open Cupi korraldajad otsustasid käituda karmilt - Dempsey peab sarjast eemale jääma kaheks aastaks või kuueks mänguks, oleneb sellest, kumb tähis jõuab kätte hiljem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles