Cretu plaanib Euroopa liigas alustada põhimeestega ja hiljem rohkem katsetada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diagonaalründaja Renee Teppan oli Läti vastu üks tulemuslikumaid.
Diagonaalründaja Renee Teppan oli Läti vastu üks tulemuslikumaid. Foto: Erik Prozes

VÕRKPALL. Euroopa liiga mängudeks valmistuv Eesti võrkpallikoondis pidas kaks kontrollkohtumist Läti universiaadimeeskonnaga ja sai kaks 3:0 võitu. Mõlemas mängus peeti ka kaks lisageimi, mis läksid lätlastele. Euroopa liiga mängudel plaanitakse kasutada erinevaid koosseise, et põhimehed saaksid piisavalt puhata ja uued tulijad end näidata. Ühtlasi on Euroopa liiga ettevalmistus sügiseseks Euroopa meistrivõistluste finaalturniiriks. Nii alustati reedel koosseisus Andri Aganits, Martti Juhkami, Rait Rikberg, Andres Toobal, Henri Treial, Robert Täht ja Oliver Venno ning laupäeval koosseisuga Andri Aganits, Denis Losnikov, Kusti Nõlvak, Kevin Soo, Rauno Tamme, Renee Teppan ja Robert Täht.

Peatreener Gheorghe Cretu sõnul kavatseb ta Euroopa liigas hakata rohkem katsetama kolmandas ringis. «Pean leidma tasakaalu põhimeeste ja uute tulijate vahel, ainult noorematega ei saa kindlasti peale minna. Esimestes mängudes kasutan põhimehi ja siis hakkan järk-järgult ka teistele mänguaega jagama,» rääkis Cretu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles