Klavan ei liitunud Augsburgi esimeste treeningutega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan FC Augsburgi särgis.
Ragnar Klavan FC Augsburgi särgis. Foto: SCANPIX

Hooajaeelse ettevalmistusega mitteliitunud Eesti jalgpallikoondise kaptenile Ragnar Klavanile lubati sarnaselt mõnele Augsburgi meeskonnakaaslasele pikem puhkus seoses maavõistlusmängudel osalemisega, kirjutab Soccernet.ee.

Eestlast on viimasel ajal seostatud kõige rohkem Evertoniga, kuid kõigi eelduste kohaselt on Klavan Baierimaal asuva koduklubi treeningutega liitumas juba mõne päeva pärast. Viimati esindas 29-aastane mulk Eestit mäletatavasti 14. juunil kodukamaral San Marino vastu, kus tegi 2:0 võidumängus tavapäraselt kaasa kõik 90 minutit.

Nimekamatest tiimikaaslastest ei ilmunud esmasele kokkutulekule ka Paraguayd esindav Raul Bobadilla, kes heitleb Copa Americal finaalipääsu eest Argentinaga.

Augsburgi esimene hooajaeelne kohtumine leiab aset juba 10. juulil, kui kohtutakse madalamasse liigasse kuuluva Jahn Regensburgiga. Tõenäoliselt tõsisem proovikivi leiab aset aga juba kaks päeva hiljem, kui vastamisi minnakse eelmise aasta Bundesliga meistri Müncheni Bayerniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles