Suurepärase mängu teinud Argentina pääses Messi eestvedamisel finaali

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Argentina jalgpallikoondis alistas Copa America poolfinaalis kindlalt 6:1 Paraguay ja pääses laupäevasesse finaali, kus minnakse vastamisi Tšiiliga.

Argentina asus kohtumist juhtima juba 15. minutil, kui tabamuse sai kirja Marcos Rojo. 27. minutil tegi skoori Javier Pastore ja viis Argentina 2:0 juhtima. 43. minutil suutis Lucas Barrios ühe tabamuse tagasi lüüa ja seisuga 2:1 avapoolaeg ka lõppes.

Teisel poolajal lõi Argentina aga neli vastuseta väravat, kui esmalt sai kaks tabamust kirja Angel di Maria ning väravana jõudsid veel Sergio Agüero ja Gonzalo Higuain.

Argentina koondise suurim staar Lionel Messi jäi seega taas väravast ilma, kuid argentiinlaste rünnakutel oli tema siiski keskne mängumees ja lõpuks sai ta kirja kolm resultatiivset söötu.

Pärast mängu valati kiitusega üle algkoosseisus alustanud Argentina ründenelik Messi, di Maria, Agüero ja Pastore. Kiitust teenis loomulikult ka argentiinlaste juhendaja Tata Martino, kes lõpuks suutis ründestaaridest maksimumi välja võtta. Viimati suutis Argentina Paraguay vastu ametlikus kohtumises kuus väravat lüüa 68 aastat tagasi, kui 1947. aasta Copa Americal võeti 6:0 võit.

Tšiili ja Argentina vaheline finaal on laupäeval kavas Eesti aja järgi kell 23.00. Kolmanda ja neljanda koha peale mängivad Peruu ja Paraguay.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles