Algkoosseisus alustab Piiroja asemel Rähn

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener Tarmo Rüütli (paremalt esimene) jagab Taavi Rähnile (keskel)  ja Alo Bärengrubile viimaseid õpetussõnu, kuidas tänases kohtumises Bosnia ja Hertsegoviina vastu üllatada.
Peatreener Tarmo Rüütli (paremalt esimene) jagab Taavi Rähnile (keskel) ja Alo Bärengrubile viimaseid õpetussõnu, kuidas tänases kohtumises Bosnia ja Hertsegoviina vastu üllatada. Foto: Aleksander Djorovic

Täna Zenicas toimuval jalgpalli MM-valikturniiri kohtumises Bosnia ja Hertsegoviinaga alustab vigastatud Raio Piiroja asemel Eesti koondise algkoosseisus Taavi Rähn.

Lisaks Rähnile on põhirivistuses uute meestena Ats Purje, Konstantin Vassiljev ja Martin Vunk.

Eesti on Bosnia ja Hertsegoviinaga kohtunud varem kolmel korral. 2000. aasta EM-valikturniiril suutis Eesti võõrsil välja mängida 1:1 viigi, kodus tuli vastu võtta aga koguni 1:4 kaotus. 2005. aastal Tallinnas peetud sõpruskohtumises suutsid eestlased saavutada 1:0 võidu.

Käesolevat valikturniiri on mõlemad alustanud kaotusega, kui Eesti pidi tunnistama Belgia 2:3 paremust, siis Bosnia ja Hertsegoviina kaotas 0:1 Euroopa meistritele hispaanlastele.

Eesti algkoosseis:

Pavel Londak, Enar Jääger, Alo Bärengrub, Taavi Rähn, Ragnar Klavan, Ats Purje, Aleksandr Dmitrijev, Martin Vunk, Joel Lindpere, Konstantin Vassiljev, Andres Oper.

Varumeestepink:

Mihkel Aksalu, Tihhon Šišov, Dmitri Kruglov, Tarmo Kink, Sander Puri, Sergei Zenjov, Kaimar Saag.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles