Ron Dennis endisest konkurendist: igas külas on oma loll

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ron Dennis.
Ron Dennis. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 võistkonna juht Ron Dennis ei olnud endise konkurendi Eddie Jordani hiljutisest kriitikast just ülemäära suures vaimustuses ning andis iirlasele terava verbaalse vastulöögi.

Jordan avaldas enne Suurbritannia etappi arvamust, et McLareni tiimi juhtkond on «ülbe» ning peaks ametist taanduma. Dennisel oli kunagi kuninglikus sarjas omanimelist meeskonda pidanud Jordanile kiirelt vastus valmis.

«Minu silmis on vormel-1 nagu suur pere. Pered elavad külades ja igas külas leidub ikka oma loll. See roll sobib talle ideaalselt,» kommenteeris Dennis Sky Sportsi vahendusel mürgiselt Jordani sõnavõttu. Samas tunnistas ta, et tänavu alanud koostööt mootoritootja Hondaga on kulgenud raskelt.

«Seda on ehk raske uskuda, kuid auto aerodünaamilised näitajad muutuvad aina paremaks. Honda on hädas vastupidavuse ja võimsuse vahelise tasakaalu leidmisega, sest kui ühte kasvatada, kannatab teine. Loomulikult on toimuv valus, aga peame selle aja üle elama, et jõuda sinna, kuhu tahame jõuda,» lausus Dennis. Lõppenud nädalavahetusel teenis Fernando Alonso tänavu esmakordselt punkte, lõpetades Silverstone'is kümnendana. Tiimi teine sõitja Jenson Button sai tänavused esimesed punktid kirja juba Monaco etapil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles