Tour de France'il liidrisärgis kukkunud Cancellara jättis tuuri pooleli

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabian Cancellara.
Fabian Cancellara. Foto: SCANPIX

Täna sõideti Tour de France'i velotuuril kolmas etapp, kus leidis aset suur kukkumine. Kui mitmed sõitjad jätsid tuuri pooleli kohe pärast kukkumist, siis nüüdseks on sama kinnitanud ka tänasel etapil liidrisärgis sõitnud Fabian Cancellara.

Tänasel etapil liidrina sõitnud Cancellara (Trek Factory) sattus koos teiste sõitjatega raskesse kukkumisse ligikaudu 60 km enne etapi lõppu, kui William Bonnet (FDJ) kaotas ratta üle kontrolli, kukkus õnnetult ja tõmbas endaga kaasa ka rohkelt teisi rattureid.

Cancellara paistis koheselt pärast õnnetust olevat üsna räsitud, kuid jätkas siiski sõitu ja jõudis ka finišisse. Pärast arstlikku kontrolli teatas aga šveitslane, et on sunnitud tuuri katkestama. 

«Lahkusin just haiglast väga pettunult. Tour de France 2015 on minu jaoks läbi, murdsin sarnaselt kevadega jälle oma seljas paar luud,» kirjutas Cancellara oma Twitteri kontol.

Tänase sõidu järel kerkis tuuri liidriks Chris Froome (Sky).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles