Piltuudis: Tour de France'il toimusid järjekordsed tõsised kukkumised

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nacer Bouhanni, kes oli täna sunnitud kukkumise tõttu katkestama.
Nacer Bouhanni, kes oli täna sunnitud kukkumise tõttu katkestama. Foto: SCANPIX

Täna sõidetakse Tour de France'i velotuuril viies etapp ja vihmastes oludes toimuval sõidul on juba etapi algusfaasis toimunud mitu tõsist kukkumist.

Loetud kilomeetrid pärast sõidu algust kukkus õnnetult Cofidise mees Nacer Bouhanni, võttes endaga kaasa teisigi oma tiimi sõitjaid. Kui ülejäänud Cofidise mehed suutsid tuuri jätkata, siis Bouhanni katkestas ning on teel haiglasse. Bouhannist sai kaheksas rattur, kes tänavuse tuuri pooleli on jätnud.

Kui etapist oli sõidetud ligikaudu 45 km, leidis aset järjekordne kukkumine, kuhu sattusid BMC sõitja Greg van Avermaet ning mitmed Cannondale-Garmini ratturid. Õnneks suutsid kõik intsidenti sattunud mehed etappi jätkata.

Ligikaudu 70 km pärast starti tegi omakorda kukkumise Europcari mees Bryan Coquard, kuid tiimikaaslane Thomas Voeckler aitas ta taas ratta selga ning sõit jätkus. Coquard sattus aga uuesti kukkumisse, kui sõidetud oli 80 km. Ka seekordse kukkumise järel suutsid kõik sõitjad etappi jätkata, kõige suuremates valudes tundus olevat Katjuša sõitja Tiago Machado.

Alles esmaspäeval toimus Touri kolmandal etapil massikukkumine, kuhu sattus üle 20 sõitja, sealhulgas ka tol hetkel liidrisärki kandnud Fabian Cancellara, kes hiljem tuuri katkestas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles