Felipe Massa andis nördinud tiimikaaslasele vastulöögi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

F1 sarjas on möödunud nädalavahetuse järel löönud kired lõkkele Williamsi meeskonnas. Kui soomlane Valtteri Bottas teatas Suurbritannia etapi järel, et ta oleks võinud tiimikaaslasest Felipe Massast mööduda, siis Brasiilia sõitja sama ei arva.

Pühapäeval sõidetud Suurbritannia GP-l sai hea stardi järel võistlust juhtima just Massa. Pärast esimesel ringil toimunud mitmeid kokkupõrkeid tuli rajale turvaauto ning selle lahkumise järel suutis teiseks kerkida Bottas. Mõne aja pärast teatas soomlane, et on Massast kiirem ja tahaks tiimikaaslasest mööduda, kuid Williamsi meeskond teatas, et omavahelist võidusõitu ei toimu ja nii jäi Bottas Massa selja taha.

Etapi lõpetasid Massa ja Bottas hoopiski neljanda ning viienda kohaga, kuid soomlane kinnitas, et oleks olnud võimeline brasiillasest õigel hetkel mööduma. «Sõidu alguses oli mul hea tempo ja ühel hetkel oleksin olnud võimeline Massast mööda sõitma, aga meeskond keelas selle ära,» kurtis Bottas.

Massa polnud aga tiimikaaslase kommentaariga nõus ning andis vastulöögi. «See on liialdus. Kui ta oleks nii palju kiirem olnud, siis ta oleks minust ise mööda saanud. Ta proovis seda, aga see ei õnnestunud,» andis Massa mõista, et Bottas ei olnud temast tegelikult kiirem.

Bottas sai küll Suurbritannia GP-l viienda koha, kuid kerkis üldarvestuses neljandaks. Massa on kuuendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles