Keerulise Tour de France'i etapi võitis Greipel, peagrupis lõpetanud Kangert sai 17. koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Greipel.
Andre Greipel. Foto: SCANPIX

Täna sõideti Tour de France'i velotuuril viies etapp, mille võitis Andre Greipel (Lotto).

Tänase 189,5 km pikkuse etapi, mida vürtsitasid vihmasadu ning rohked kukkumised, läbis Greipel ajaga 4.39,00. Grupifinišis sai sama ajaga teise koha Tinkoff-Saxo rattur Peter Sagan, QuickStepi sõitja Mark Cavendish oli kolmas.

Võitjaga sama aja sai kirja ka eestlane Tanel Kangert ning Astana esinumber Vincenzo Nibali. Samuti Astana värve esindava Rein Taaramäe sai 82. koha, kaotust Greipelile oli 20 sekundit.

Kuna peagrupis lõpetasid ja said Greipeliga sama aja ka üldarvestuse kolm esimest meest, siis selles osas tänase järel muutusi ei toimunud: tuuri juhib Tony Martin (Etixx-QuickStep), teine on 12 sekundiga kaotav Christopher Froome (Sky) ning kolmas BMC rattur Tejay van Garderen (+0,25). Taaramäe on üldarvestuses 62. kohal (+14.05), Kangert hoiab 95. kohta (+22.42). Astana esinumber Nibali hoiab 13. kohta ja kaotab Martinile 1.50.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles