Grete Šadeiko sihib seitsmevõistluses isiklikku rekordit

Laura Kalam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Šadeiko loodab kodusel U23 EMil saada isiklikule rekordile korralikku punktilisa.
Grete Šadeiko loodab kodusel U23 EMil saada isiklikule rekordile korralikku punktilisa. Foto: Jaanus Lensment

Täna Tallinnas Kadrioru staadionil alanud Euroopa U23-meistrivõistlustel on kolmeaastase vahe järel taas Eesti koondise särgi selga tõmmanud seitsmevõistleja Grete Šadeiko. Noorsoo kergejõustiku EMi miinimumeesmärgiks on ta seadnud isikliku rekordi paranduse.

22-aastane seitsmevõistleja ootab huviga Kadrioru staadionil Eesti koondise eest võistlemist. «Olen väga elevil, et saan Eestit esindada,» lausus Šadeiko, kes saabus Ameerikast kodumaale kaks nädalat tagasi. «Kodus on alati tore võistelda,» sõnas Florida State University tudeng. Just noorsoo kergejõustiku EMi peab Šadeiko oma hooaja kõige tähtsamaks sündmuseks.

«Vaim on väga valmis,» sõnas Šadeiko. «Ma olen võistluseks valmis ja eesmärgid on suured. Ootan ikka oma uut isiklikku rekordit,» ütles Šadeiko, kes ei taha endas liigset medalilootuspinget tekitada.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles