Imelaps Ödegaard võib siirduda Šotimaale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Ödegaard Norra koondise särgis
Martin Ödegaard Norra koondise särgis Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskonnale kuuluv 16-aastane imelaps Martin Ödegaard on viimaste spekulatsioonide kohaselt siirdumas Šotimaale, kus ta laenulepingu alusel ühe hooaja Glasgow Celticu ridades veedab.

Jaanuaris 4 miljoni euro eest Hispaania gigandiga liitunud Norra koondislane treenib regulaarselt küll tõeliste superstaaride kõrval, aga mänguaega on nooruk teeninud peamiselt duubelmeeskonnas Castillases, vahendas Soccernet.ee.

Seetõttu otsibki Madridi hiid väidetavalt 100 000-eurost nädalapalka teenivale talendile uut klubi, kus norrakas regulaarset mängupraktikat saaks. Ödegaardi teenetest olid huvitatud nii Valencia, Getafe kui Real Betis, kuid maailma mastaapseima üleminekulehe TuttoMercato allikate kohaselt on noormehe üheks hooajaks endale meelitanud hoopis valitsev Šotimaa meister Glasgow Celtic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles