Moisarit ootab juulis ees tiitlimatš!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirkko Moisar vs Pavel Semjonov.
Mirkko Moisar vs Pavel Semjonov. Foto: Moisar Promotions

Mirkko Moisar, kes on olnud lühikest aega käevigastusega võistlustest eemal, on taas end vormi ajamas Hispaanias ning peagi tagasi kodumaal, et 25. juulil Kloogaranna Festivali raames toimuval Beach Fightil teha 8-raundiline profipoksi matš Balti meistritiitlile, mille annab välja Baltic Boxing Union (www.balticboxingunion.com). Matš toimub Moisar Promotions ja EST Promotions koostööna.

Moisari vastaseks on Eesti väga kogenud keskkaalu profipoksija Pavel Semjonov, kes on profina tegev juba 2009. aastast. Tema kontol on 13 võitu ja 4 kaotust, kusjuures võitudest 7 on tulnud nokaudiga. Pavel Semjonov astus üles ka viimasel Xplosion Fight Series üritusel, kus näitas oma head vormi ja tugevat võitlustahet üles Leedu poksija Artjom Karasjovi vastu pingelises 6-raundilises matšis, mille ta võitis punktidega.

Mirkko Moisari karjäär on seni seotud taipoksi ja K-1ga. Tema kontol on 96 matši, millest ta on võitnud 77. Moisari profipoksikarjäär on vaid paari matšiga alles algusjärgus, kuid tema omapärane võitlusstiil ja tugev kickboxingu pagas annab ka temale tugevaid eeliseid. Oma viimases profipoksimatšis alistas Moisar oma kurikuulsa maksahaagiga, mille tugevuseks mõõdeti Eesti rekord 660 kg/cm2, Eesti parima professionaalse keskkaalase Sergei Melise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles