Sander Pärn: kavatsen keskenduda sellele, et tee peal püsida

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn Sardiinias.
Sander Pärn Sardiinias. Foto: Ken Järveoja

Järgmisel nädalavahetusel sõidetakse Lõuna-Eesti teedel Rally Estonia, kus Eesti rallitipud lähevad võitu püüdma. Üheks võistluste soosikuks on paar Sander Pärn-James Morgan ning täna peetud pressikonverentsil rääkiski Pärn oma eesmärkidest, avaldades lootust, et kui esikohta ei õnnestu võita, siis igal juhul läheb ta kõrget positsiooni püüdma.

«Poola mõjus mulle kindlasti hästi ja enesekindlus on suurem kui see oli Portugali ja Sardiinia rallil. Nüüd olen juba Ford Fiesta R5-ga omajagu kilomeetreid ka kogunud ja olen saanud Eestiga sarnastel teedel ehk Poolas päris palju kilomeetreid. Tunnen ennast palju kindlamalt ja on hea meel, et enne Soome MM-rallit on Rally Estonia taaskord mulle treeningralliks,» rääkis möödunud nädalavahetusel Poola MM-rallil WRC2 klassis üheksanda koha saanud Pärn.

Ralli suursoosikuks peab Pärn Karl Kruudat, kuid võidukarikat Ford Fiesta mees veel konkurendile ära ei annaks. «Eks me kõik teame omajagu neid Lõuna-Eesti teid ja selles suhtes on seis enam-vähem võrdne. Karl võib-olla on vähe natuke rohkem sõitnud ja kogenum. Ise panustaksin pigem Karli peale, aga annan ka endast parima, et võimalikult hästi konkurentsi pakkuda. Kavatsen endast ralli esimesest meetrist kuni viimase kiiruskatse viimase meetrini kõik anda ja muidugi keskenduda ka sellele, et tee peal püsida,» lisas Pärn, kes tõi konkurentide ees oma eelisena välja oma elukoha. «Ma olen Lõuna-Eesti mees,» andis Pärn mõista, et kavatseb kodukandis minna võitu püüdma.

Rally Estonia toimub 17.-19. juulini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles