Visa kuulujutt Räikköneni tuleviku ümber ei taha vaibuda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Veebileht FormulaSpy usub taas, et Kimi Räikkönen võib käesoleva vormel-1 hooaja lõppedes Ferrarist lahkuda ja siirduda uude Haasi võistkonda.

Jutt Räikköneni võimalikust koostööst Haasiga on vormel-1 ringkondades liikunud juba mõnda aega, sest tulevast hooajast vormel-1 karusselliga liituv Haas otsib enda ridadesse kogenud sõitjat. Lisaks tehakse põhjalikku koostööd Ferrariga, kes tarnib uuele tiimile jõuallikad.

«Meil on nimekiri kümnest sõitjast, kelle kandidatuuri me kaaluma. Tahame, et tegu oleks kogenud tegevsõitjaga,» lausus omanimelise tiimiga vormel-1 sarja tulev Gene Haas väljaandele Motorsport.com.

Sama portaal on pakkunud Haasi sõitjateks ka Jean-Eric Vergne'i ja Esteban Gutierrezt, kes sõitsid vormel-1 sarjas mullusel hooajal. Mehhiklane on praegu Ferrari ametlik testisõitja, Vergne võistles aga vormel-E sarjas ning kuulub samuti Ferrari testisõitjate ridadesse. Motorsport.com'i väitel on Haasi põhieesmärk siiski praegu Force Indias sõitva Nico Hülkenbergi endale meelitamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles