Steven Gerrard avastab Ameerikat: Mayweather on üllatavalt väike

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Gerrard.
Steven Gerrard. Foto: SCANPIX

Terve elu Liverpooli ridades mänginud 35-aastane Steven Gerrard kolis uueks hooajaks USAsse Los Angeles Galaxy ridadesse ning avastab lisaks jalgpallile seal nüüd ka meelelahutusmaailma.

Nii käis Gerrard koos naise Alexiga ühel õhtul restoranis ning nägi seal Hollywoodi kuulsaimat paar Kanye Westi ja Kim Kardashiani. «Oli veider, aga samas imetore. Täitsa teistmoodi. Nad lihtsalt istusid lauas ja sõid. Päev hiljem nägin, kuidas Floyd Mayweather Jr lihtsalt mööda tänavat jalutas. Hull lugu! Ma ei osanud arvatagi, et ta nii väike on. Kuulsusi oleme siin veedetud aja jooksul küll juba palju näinud,» muljetas Gerrard väljaandele Sunday Mirror.

Gerrardi abistab USA-ellu sisseelamisel endine meeskonnakaaslane Robbie Keane, kes mängib samuti Galaxy ridades. Läinud ööl tegi Gerrard Galaxy eest sõprusmängus debüüdi, tema esimene liigamäng toimub eeloleval reedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles