Abikaasa sai Michael Schumacheri osas kohtus olulise võidu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Corinna ja Michael Schumacher.
Corinna ja Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

2013. aasta detsembris suusamäel kukkunud vormel-1 legendi Michael Schumacheri tervisliku seisundi kohta on seejärel ilmunud ajakirjanduses erinevaid spekulatsioone. Vormelilegendi abikaasa Corinna Schumacher võttis nüüd ette kohtutee, et sellistele kuulujuttudele lõpp teha.

Corinna Schumacher esitas Müncheni kohtus kaebuse väljaannete Bunte, Freizeit Revue ja Freizeit Spass vastu. Antud väljaanded on väitnud, et vormeleilegend on taas rääkinud või saab parasjagu mõnd erilist raviprotseduuri, kirjutab The Telegraph.

Bunte teatel avab Michael Schumacher aegajalt oma silmi ja tunneb jälle oma abikaasa armastust. Corinna Schumacheri kaebuse peale langetas aga Müncheni kohus otsuse, mis keelab spekuleerimise Michael Schumacheri tervise ümber. Seega on oodata edaspidi vaid ametlikke kanaleid pidi tulnud informatsiooni vormelilegendi tervise kohta.

Vastavalt kohtu otsusele olid väljaanded rikkunud perekonna ja endise vormel-1 sarja tähe privaatsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles